• -30%
Ζώδιο Δίδυμοι PDPaola
Ζώδιο Δίδυμοι PDPaola
Ζώδιο Δίδυμοι PDPaola
Ζώδιο Δίδυμοι PDPaola
Ζώδιο Δίδυμοι PDPaola
Ζώδιο Δίδυμοι PDPaola
Ζώδιο Δίδυμοι PDPaola
Ζώδιο Δίδυμοι PDPaola
Ζώδιο Δίδυμοι PDPaola
Ζώδιο Δίδυμοι PDPaola

Κολιέ σε ασήμι 925 Ζώδιο Παρθένος PDPaola

23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

 Παρθένος, οι άνθρωποι λατρεύουν να βρίσκονται κοντά σας για τη γρήγορη σκέψη και την αναλυτική σας φύση. Κρατήστε την πραγματική σας υπομονή και ταπεινότητα για πάντα, βοηθά σε οτιδήποτε νέο επιλέξετε να εξερευνήσετε.

 

CO01-349-U
52,50 € 75,00 € -30%
με ΦΠΑ Παράδοση σε 3-5 ημέρες

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΕΤΑΛΛΟ: Ασήμι 925o

ΧΡΩΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ: Κίτρινο

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ: Λουστρέ

ΠΕΤΡΑ: 

o   Ροζ χαλαζίας

o   Μαλαχίτης

o   Λαμπραντορίτης

o   Κυανός

o   Τίγρη μάτι

o   Λευκό ζιργκόν

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 

  •       Αλυσίδα: Ρυθμιζόμενο κούμπωμα από 35 έως 50 cm
  •       Πάχος αλυσίδας: 0,4 mm
  •       Βάρος: 2,40 g
  •       Μενταγιον: 12,5 x 9 mm

EΓΓΥΗΣΗ:varouchakikosmima.gr

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ZODIAC: Η ΣΥΛΛΟΓΗ

 Όλα τα πράγματα μυστικιστικά και θεία συγκεντρώνονται σε μια κοσμική συλλογή. Προσεκτικά κατασκευασμένα, αυτά τα φυλαχτά με ευαίσθητους πολύτιμους λίθους ευθυγραμμίζουν την ουσία του συνδυασμού τέχνης και επιστήμης της αστρολογίας στους αστερισμούς των σημείων του ήλιου.

Περισσότερο από ένα αφιέρωμα στους αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου, αυτή η συλλογή αντικατοπτρίζει τους δεσμούς μεταξύ του σύμπαντος και του εαυτού μας. Παίρνει τη διαστρική ενέργεια κατά τη στιγμή της γέννησής μας, δημιουργώντας ένα μοναδικό φυλαχτό γεμάτο νόημα που μπορεί να φέρει με υπερηφάνεια.

Τιμούμε την λεπτότητα και την κομψότητα των ζωδιακών σημείων που τα πλαισιώνουν σαν θησαυρός σε ένα πλωτό χρυσό οβάλ, προκαλώντας επίσης το άπειρο του σύμπαντός μας. Κάθε ζωδιακό φυλαχτό έχει τη μοναδική του αρμονία, μια χρωματική γλώσσα που εκδηλώνεται στην ουσία μας.

Αληθινή στο πνεύμα της δημιουργίας κομματιών που σας επιτρέπει να δείξετε την αυθεντική σας φύση, η συλλογή Zodiac είναι μια ωδή στη διαρκή δύναμη της Αστρολογίας και η σύνδεσή μας με τα αστέρια αποκαλύπτοντας τα βάθη της δικής μας μαγικής διαίσθησης.

ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Το χρώμα είναι η αναπαράσταση της στάσης μας απέναντι στη ζωή. Σε αυτήν τη συλλογή, οι πολύτιμοι λίθοι μιλούν για τα μοναδικά αστέρια σε κάθε αστερισμό ζωδιακού κύκλου, με τις δικές τους έννοιες μέσα στην αστρολογία και ως ζωτικό μέρος των ενεργειακών κύκλων.

 

  • ROSE QUARTZ: Συμβολίζει την αγάπη και την ομορφιά, μεγεθύνει την καρδιά και αποκρούει τον θυμό και τη δυσαρέσκεια. Ενισχύει την αγάπη για τον εαυτό σας και θεραπεύει αρνητικά συναισθήματα. Ο κυβερνήτης πλανήτης είναι η Αφροδίτη και τα στοιχεία του είναι η γη και το νερό
  • MALACHITE: Αντιπροσωπεύει αφθονία, καλή τύχη, αυτοπεποίθηση και μεταμόρφωση. Δίνοντας δύναμη για νέες αρχές και ενθαρρύνοντας υγιείς σχέσεις καθώς απομακρύνει τις αρνητικές ενέργειες. Ο πλανήτης του είναι η Αφροδίτη και το στοιχείο του είναι η γη.
  • TIGER EYE: Γνωστό για τις χρυσές καστανές αποχρώσεις του και με τη φωτιά και τη γη, καθώς είναι συνδεδεμένα στοιχεία, το μάτι τίγρης υποστηρίζει την ενδυνάμωση, τη σαφή σκέψη και την ακεραιότητα.
  • LABRADORITE: Αυτή η ιριδίζουσα πέτρα με μπλε ή χρυσό αναβοσβήνει κυβερνά τον πλανήτη του Ουρανού. Συνδέεται με γενναιότητα, σπάει ανεπιθύμητους δεσμούς και διεγείρει όνειρα και πνευματικότητα.
  • LAPIS LAZULI: Αποκαλύπτει την αγάπη, την εσωτερική αλήθεια και τη δύναμη στον εαυτό μας. Ενθαρρύνει την αυτογνωσία και επιτρέπει την αυτο-έκφραση που προάγει τις εσωτερικές ιδιότητες της τιμιότητας και της συμπόνιας
  • Οι πολύτιμοι λίθοι μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς στον τόνο λόγω της φυσικής τους προέλευσης
Υλικό
Ασήμι 925
Πέτρες
Ζιργκόν
Χρώμα
Κίτρινος Χρυσός
Νέο

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στον χρήστη. Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies.