Αποστολές προϊόντων εντός Ελλάδας

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή & Aντικαταβολή: Για αγορές από 50,00€ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα​

ΕΞΟΔΑ Αποστολής: 3,00€ Για την αποστολή προϊόντων κάτω των 50,00€

ΕΞΟΔΑ Αντικαταβολής: 2,0€ (Με την επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή)

Για την αποστολή με ACS σε δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή γίνεται από το πλησιέστερο κατάστημα. (Reception)

Κόστος συσκευασίας δώρου: ΔΩΡΕΑΝ

Αποστολές προϊόντων στην Κύπρο

• ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή: Για αγορές προϊόντων 100,00€ και άνω

• ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή: Για αγορές προϊόντων 100,00€ και άνω

• Κάτω των 100€ η χρέωση της αντικαταβολής είναι 3,00€

• Κάτω των 100,00€ η χρέωση της αποστολής είναι 7,00€

Για την αποστολή με ACS σε δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή γίνεται από το πλησιέστερο κατάστημα. (Reception)

Κόστος συσκευασίας δώρου: ΔΩΡΕΑΝ

Η αποστολή στην Κύπρο διαρκεί 7 Ημέρες.

Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών.

Τρόποι Αποστολών

Όλες οι αποστολές γίνονται με Curier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας, εντός 3-6 εργάσιμων ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας, εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας ή εντός του χρονικού διαστήματος που αναφέρεται στην διαθεσιμότητα των ειδών που έχετε επιλέξει. Αν τα είδη δεν μπορούν να παραδοθούν εντός του προβλεπόμενου διαστήματος, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρείας μας και κατόπιν συνεννοήσεως, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση επιλογής σαν τρόπου πληρωμής “Τραπεζική κατάθεση” η επεξεργασία της παραγγελίας σας αρχίζει μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης από το λογιστήριο μας και οι ανωτέρω χρόνοι υπολογίζονται από τότε. Σε περίπτωση που δεν επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας εντός 5 ημερών, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.

Για την αποστολή με ACS σε δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή γίνεται από το πλησιέστερο κατάστημα. (Reception)

Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους, εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας είτε εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν.. Θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή-αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ), να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ)

Προϋποθέσεις για περιπτώσεις αλλαγής γνώμης

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που προμηθευτήκατε. Τα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές, η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά τα συνοδεύει και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) κατά την παράδοση.(Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα).

Επιστροφή Χρημάτων

Σε περιπτώσεις Επιστροφής Προϊόντων: Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με έναν από τους εξής τρόπους: - με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας ή  - με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. 

Product added to wishlist

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στον χρήστη. Διαβάστε την πολιτική μας για τα cookies.